Bellewaerde gestart met voorbereiding Halloween

In het Iepers pretpark Bellewaerde is men volop bezig met de opbouw van het Halloween-evenement Fiesta Mortale. Themeparkfreak Bart ging een kijkje nemen in het park en maakte leuke foto’s van de voorbereidingen.

 

Dit jaar zal Bellewaerde opnieuw bezoek krijgen van Don Eduardo de los Muertos, de ceremoniemeester van het Fiesta Mortale-evenement in het park. Van 14 oktober tot en met 5 november 2017 kunnen de bezoekers aan het park opnieuw doorheen het Freaky Forrest wandelen, of een bezoekje brengen aan het spookhuis Hospital Fa(n)tal.

Nieuw dit jaar wordt het spookhuis Mortal Mine, waar je doorheen een enge mijn loopt. Ook de populaire camping zal terugkeren, maar in een nieuw kleedje. Op Camping Corpse ligt het vol lijken en bloeddorstige mijnwerkers overtreffen je ergste nachtmerries. Deze twee spookhuizen zijn betalend, in tegenstelling tot andere jaren.

Themeparkfreak Bart legde de voorbereidingen vast op foto.