The Villains III wordt nog enger in Mondo Verde

Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde organiseren ook dit jaar weer het Halloweenevent: The Villains III. Het is ondertussen de derde editie van dit sfeervolle horror evenement. Elk jaar wordt dit evenement groter en enger, dit jaar zullen er maar liefst zeven scare zones en twee spookhuizen terug te vinden zijn in het park, elk ontworpen om de bezoekers een angstaanjagende avond te geven.

 

The Nightmare continues…..

Halloween: “The Villains II” van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Daarom komt er dit jaar The Villains III.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kan je in de Wereldtuinen van Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf. Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een akelig gebied met nieuwe scare zones:  The Hills have Eyes, Blade vs Underworld, Once upon a Time, The Evil Fairground, The Asylum en The Corn Maze!  Verder verrassen we jullie met een nieuwe indoor scare zone: The Haunted!

 

 

Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden, er zullen dit jaar ook meer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken en waarmee je uiteraard ook op de foto kan!

 

The Haunted

Voor deze 3e editie komen we met een nieuwe en spectaculaire indoor zone: “The Haunted” Dit is een horrorhuis waar je zeker geen engtevrees moet hebben! Rillingen over je lijf…het bovennatuurlijke heerst hier! Een indoor gangenstelsel waar duisternis de boventoon voert…en ga voor de zekerheid toch maar eerst even naar het toilet! Meer dan 20 scare actors maken deze indoor zone tot een ware hel voor jou.

 

The Asylum

Deze editie presenteren we ook “The Asylum”, een indoorzone! Het verhaal speelt zich af in een jungle, geen fake, maar een echte jungle zoals die in Mondo Verde al aanwezig is.  Achter de jungle ligt de kliniek! Het personeel dat hier werkt is nog gestoorder dan de bezoekers zelf! O, ja, zorg dat jij je tanden hebt gepoetst…anders heeft de crazy dentist je te pakken! Dokters, tandartsen, patienten, zusters, allemaal kom je ze tegen! Hier moet je stalen zenuwen hebben!

 

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en leuke Halloween goodies scoren bij de marktkraampjes!

The Villains staat inmiddels bekend om haar unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/ Belgie!

 

Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven! 

Adviesleeftijd: 12+ (absoluut niet geschikt voor kleine kinderen!)

Scoor nu snel een ticket. Link: https://goo.gl/nbzZC3

Website: www.the-villains.com

Facebook: https://goo.gl/FiYvDS