Six Flags Over Texas opent de unieke Harley Quinn Spinsanity in 2018

Six Flags Over Texas zal met Harley Quinn Spinsanity samen met Six Flags Great Adventure met deze attractie de allereerste in zijn soort voor Noord-Amerika openen. Deze attractie werd geïnspireerd op een gyroscoop en zal een rit geven die de wetten van de zwaartekracht tart. De berijders zullen door middel van drie assen alle kanten opdraaien.

 

Park President Steve Martindale vertelt. “Six Flags Over Texas biedt een grote collectie recordbrekende attracties aan en Harley Quinn Spinsanity zal alles te bieden hebben dat onze gasten verwachten van ons park.”

 

 

Harley Quinn Spinsanity is een unieke attractie, gebouwd door ABC Rides. De attractie bestaat uit drie vierkanten die door middel van drie assen in meerdere richtingen ronddraaien. De attractie heeft een hoogte van 22 meter en biedt plaats aan 24 personen. Je zult tijdens een ritje zowel positieve als negatieve G-krachten voelen.

De attractie zal gebouwd worden in de Gotham City-sectie van het park. Ze zal het rijtje superheldenattracties aanvullen. Ze zal in de buurt komen van de The Joker, Catwoman Whip en The Riddler Revenge. De opening is gepland voor het einde van de lente in 2018.

 

Bron en foto’s: Six Flags Over Texas