Six Flags Great America krijgt hoogste Larson looper ter wereld

Six Flags Great America zal in 2018 de hoogste Larson Looper-attractie ter wereld openen. Deze wereldrecordbrekende attractie zal haar berijders meenemen voor een rit die voorwaarts en achterwaarts verloopt, doorheen een gigantische looping.

 

Six Flags wil bewijzen dat innovatie hen in het DNA zit. Dat doen ze met de aankondiging van de hoogste Larson Looper ter wereld. De attractie zal een hoogte krijgen van 30 meter, hoger dan alle andere in haar soort.

 

 

Bij deze attractie zit je in een treintje dat eindeloos doorheen een looping rijdt, waarbij je dus meermaals overkop gaat. Tijdens de rit zal je ook stil komen te hangen in de looping, wat heel wat hangtime oplevert.

Deze thrillride komt in de Mardi Grass-sectie van het park. De naam zal binnenkort bekengemaakt worden. De opening vindt plaats in de lente van 2018.

 

 

Bron en foto’s:  Six Flags Great America