Six Flags Discovery Kingdom opent ‘s’ wererlds eerste Skywarp- attractie

Six Flags Discovery Kingdom opent, in samenwerking met Warner Bros. Consumer Products en DC Entertainment een nieuwe thrillride met Harley Quinn Crazy Coaster. Het wordt het eerste exemplaar van dit attractietype ter wereld.

 

Six Flags Discovery Kingdom kondigde aan met Harley Quinn Crazy Coaster de allereerste Skywarp te openen. Deze zal openen in de lente van 2018. Bij deze thrillride maak je meerdere inversies doorheen een pretzelloop. Door de vorm zal je elkaar meermaals rakelings passeren, alsof je een high five kan geven.

 

 

Bij Harley Quinn ga je tijdens een rit tot twaalf maal overkop. De attractie zal een lengte van 110 meter hebben en een snelheid bereiken van 112 km/u. Harley Quinn zal gebouwd worden naast de hybride achtbaan The Joker en Superman First Flight. Op deze manier wordt het superheldenaanbod uitgebreid.

 

Bron en foto’s: Six Flags Discovery Kingdom