Paultons Park gaat Peppa Pig World uitbreiden met twee attracties

Het Engelse pretpark Paultons Park heeft aangekondigd dat ze het themagebied Peppa Pig World aanzienlijk gaan uitbreiden. Het wordt een compleet nieuwe extra zone, die toegevoegd wordt aan het gebied met huisjes en twee nieuwe attracties.

 

Paultons Park was het eerste park dat Peppa Pig gebruikte als thema voor een pretparkzone. Het park kondigde aan dat deze zone nu uitgebreid gaat worden. Dat het geen kleine uitbreiding wordt, kunnen we zien op een concepttekening die het park deelde.

 

De werken aan de zone begonnen al aan het begin van dit jaar, maar nu pas werden de echte plannen bekendgemaakt. Er komen twee nieuwe attracties in het gebied. De eerste wordt Queen’s Flying Coach Ride. Dit wordt een monorail waarbij je in een karretje over het nieuwe deel van de zone rijdt en een mooi overzicht krijgt.

De tweede attractie wordt het boottochtje Grampy Rabbit’s Sailing Club. Hierbij neem je plaats in een zeilbootje en vaar je rond in een riviertje, dat doorheen het nieuwe deel stroomt. Tijdens het tochtje kan je Pirate Island ontdekken.

Verder komt in het gebied een nieuw horecapunt genaamd Queen’s Kitchen en een verzorgruimte voor baby’s.

Met de komst van de twee nieuwe attracties, telt de zone negen attracties, een grote indoorspeelplaats en een waterspeelplaats.

De uitbreiding zal geopend worden op woensdag 16 mei 2018.

 

Bron:en foto: Paultons Park