Ook dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn het gezellige Heksendoorn

In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in het thema Halloween. Dit jaar voor de 17e keer en sfeervoller dan ooit te voren! Het volledige park is aangekleed met vele pompoenen, bezems, vogelverschrikkers en meerdere heksen. De vriendelijke heksen wachten je op bij de poort van het park, maar pas op: ze zijn dikke vriendinnen met Opperheks Odelia.

 

Beleef met de familie een avontuurlijke dag uit met meer dan 30 attracties, het vernieuwde ondergrondse Griezel Hotel, dagelijkse theatershows en een Meet & Greet met Opperheks Odelia. Durf jij met haar op de foto? Met het Toverstafje van Odelia is het mogelijk dat de kinderen zelf de spanning bepalen en de griezels op afstand houden (werkt alleen niet in het ondergrondse Griezel Hotel). Odelia’s Toverstafje is verkrijgbaar op het park voor € 3,50.

Kinderen tot en met 11 jaar mogen geschminkt en verkleed naar het park toe komen.

Op de Heksendoornavonden 21 en 28 oktober is het park extra aangekleed met griezels en als slot een vuurwerkshow.

 

Wat valt er te beleven?

Meet & Greet Opperheks Odelia

Opperheks Odelia altijd al willen ontmoeten? Grijp dan nu je kans! Opperheks Odelia is tijdens Heksendoorn aanwezig bij de entreepoort tussen 10.00 en 11.30 uur, en wie weet wil ze wel samen met jou op de foto.

 

Vernieuwd! Het ondergrondse Griezel Hotel

Stap binnen en loop door smalle gangetjes en donkere ruimtes opzoek naar de uitgang. Pas op voor de griezels en bereid je voor op onverwachte situaties. Check jij in? Voor het ondergrondse Griezel Hotel vragen wij een toeslag van € 2,-. Bestel je tickets in de ticketshop!ketshop.

*Adviesleeftijd is vanaf 8 jaar en let op: het Toverstafje om griezels op afstand te houden, werkt hier niet!

 

Extra griezelen tijdens de Heksendoornavonden!

Op 21 en 28 oktober is het park geopend tot 20:00 uur. Als het langzaam donker begint te worden komen er vanaf 18:00 uur griezels in het park. De Heksendoornavonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow die begint om 20:15 uur. De attracties zijn tijdens de Heksendoornavonden tot 19:30 uur geopend.

*De Wildwaterval sluit eerder in verband met de opbouw van de vuurwerkshow.

*Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten om de openingstijden aan te passen en de vuurwerkshow te annuleren.

 

Vrolijke Vogelverschrikkers 

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze helpen uw kinderen met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter met 7 attracties en is tot 17.00 uur geopend. Daarnaast zijn de Vrolijke Vogelverschrikkers vanaf 16 oktober te vinden in het speciale maïsdoolhof waar leuke prijsjes zijn te winnen. 

 

Gratis oppasservice voor de kleintjes

Het Griezel Hotel bezoeken, maar dit kan niet omdat de kinderen er te jong voor zijn of er niet in willen? Geen probleem. In Dreumesland is de oppasdienst waar kinderen kunnen spelen onder begeleiding terwijl jullie aan het griezelen zijn. Vraag bij de Informatiebalie naar de openingstijden van de oppasdienst.

 

Dagelijks show programma

  • 10:00 – 12:00 uur Meet & Greet met Opperheks Odelia bij de entree
  • 12:00 uur Mini Disco bij Bella’s
  • 13:00 uur Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
  • 14:00 uur Opperheks Odelia in Dreumesland
  • 15:00 uur Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
  • 16:00 uur Opperheks Odelia in Dreumesland

Heksendoorn vindt plaats van 7 oktober tot 29 oktober, het park is op deze dagen geopend van 10 uur tot 17 uur, behalve op de twee Heksendoornavonden, dan blijft het park geopend tot 19.30.

 

Odelia’s Toverstafje

Vind uw kind het best een beetje spannend allemaal? Schaf dan voor slechts €3,50 Odelia’s Toverstafje aan in bijvoorbeeld De Winkel. Met Odelia’s Toverstafje houdt uw kind de griezels op afstand en kan uw kind zijn/haar eigen spanning bepalen. Let op: het Toverstafje werkt niet in Het Horror Hotel en tijdens Screams.