Geesten en spoken in Familypark

Familypark te Oostenrijk organiseert voor de vierde keer een Halloweenevenement. Dit zal dit jaar vijf dagen lang plaatsvinden, van 28.10. tot 1.11.2017. Het motto dit jaar luidt: Spoken en geest!

 

Sinds het evenement voor het eerst georganiseerd werd in 2014, werd het elk jaar groter en de bezoekersaantallen stegen. In 2016 vierden 27.000 Halloweenfans al mee tijdens het evenement. Zij beleefden een unieke ervaring in het park. Dit maakt het evenement het grootste familie Halloweenevenement van Oostenrijk.

 

Wat is er nieuw?

Dit jaar zijn er meerdere speciale belevingen gepland, onder het motto “Geesten en spoken”. Voor het allereerst zal er een kindershow plaatsvinden van zaterdag tot dinsdag. In deze show spelen de parkmascottes Filippo en zijn vriend, het spook Lilou, de hoofdrol. Ze gaan op een enge tocht door een spookkasteel. De kinderen kunnen de geesten ook vergezellen in een parade doorheen het park.

De grootse avondshow wordt de blikvanger van de dag. Deze vindt ook van zaterdag tot dinsdag plaats. De act wordt verzorgd door sterren die al de Troupe Gerlings wonnen. Deze prijzen worden uitgereikt op het circusfestival van Monte Carlo.

Natuurlijk zal ook het park versierd worden. Enge lichteffecten, enge decoratie en talloze geesten zullen bij de bezoekers kriebels veroorzaken. Tijdens het evenement zijn nagenoeg alle attracties geopend (De Kroko-Wasserbahn blijft gesloten). Tijdens de avond wordt ook de speeltuin met klimtuigen uit veiligheid gesloten.

Aan volwassenen wordt niet toegestaan maskers te dragen.

 

Bron en foto’s: Familypark