Al heel wat attracties opgebouwd in Pools Plopsa pretpark

De Plopsa-groep is momenteel bezig met de bouw van haar zesde pretpark. Majaland Kownaty komt te liggen in het gelijknamige Poolse dorpje. Het is het zevende themapark van de groep dat ook nog een waterpark bezit. Ondertussen zijn de werken al goed gevorderd, zowel in de indoorhal als het gebied buiten de hal.

 

De start van de bouw van Majaland Kownaty begon vorig jaar in oktober. Ondertussen staat er al een heuse hal recht, de plaats waar binnenkort het indoorgedeelte van het pretpark zal komen. Naast het indoorgedeelte is er ook een outdoorgebied waar hard aan gewerkt wordt. Ondertussen staan ook al heel wat attracties recht, zoals de vulkaantoren, de brandweermolen en de bloemenmolen.

 

Majaland Kownaty wordt het eerste pretpark van Holiday Park Kownaty. Later zal er ook nog een tweede pretpark en recreatiedomein komen. Majaland Kownaty moet in het voorjaar van 2018 openen. Tegen 2020 moeten er 1 miljoen mensen jaarlijks het resort bezoeken.

Majaland Kownaty krijgt drie indoorzones en drie outdoorzones. Binnen in de hal zullen 15 attracties komen in het thema van Wickie de Viking, Maya De Bij en Heidi. In het buitengedeelte zullen er 8 attracties komen in het thema van Maya De Bij, Bumba en Heidi. Een volledig overzicht van alle attracties kan je hier terugvinden.

 

Volg de bouw van het nieuwe Plopsa pretpark hier op de voet.

 

 

Foto’s: Plopsa