Track Slinky Dog Dash- achtbaan compleet in Disney’s Hollywood Studios

In Disney’s Hollywood Studios wordt gewerkt aan een gloednieuw gebied dat in het teken staat van de Toy Story-films. In dit gebied komen meerdere attracties te staan, waaronder een achtbaan. De track van deze achtbaan werd onlangs vervolledigd.

 

Disney’s Hollywood Studios opent in 2018 een compleet nieuw themagebied met Toy Story Land. Dit gebied zal je onderdompelen in de tekenfilmreeks Toy Story, met meerdere nieuwe attracties. Een daarvan is de achtbaan Slinky Dog Dash.

Slinky Dog Dash is een achtbaan die vervaardigd werd door de Duitse fabrikant Mack Rides. Deze achtbaan kreeg de verende hond als Slinky-thema en onlangs mocht er geklonken worden op het plaatsen van het laatste trackdeel.

 

 

Verder zullen de bezoekers attracties kunnen ontdekken als Alien Saucers-attractie, waar de groene wezentjes uit de films de bezoekers meenemen voor een ritje op een van hun vliegende schotels.

En Toy Story Midway Mania waar de gasten in een Toy Story-videogame, gemaakt door Midway, kunnen schieten op 3D-objecten. Deze populaire attractie wordt uitgebreid met een extra track.

 

Bron: Disney