Fotoalbum: Thorpe Park – juni 2017

Wie Thorpe Park zegt, denkt meteen aan de vele thrillrides en grote achtbanen die je terugvindt in dit park net buiten Londen. Themeparkfreak Dries zette het op zijn planning tijdens een Engelse trip. In Thorpe Park is Stealth de blikvanger die je al van ver ziet staan, deze achtbaan wordt gelanceerd aan 130 km/h om loodrecht een top hat op te gaan van 62 meter, nadien ga je loodrecht naar beneden. Wie nog geen kick genoeg kreeg van Stealth kan Colossos een bezoekje brengen. Deze achtbaan heeft maar liefst tien inversies. Ook The Swarm is een must do in dit park. Deze achtbaan neemt je mee naar de wereld van de gelijknamige filmreeks. Bij The Swarm neem je plaats in een Wing Coaster, die dankzij de vele near misses in de baan voor heel wat fun zorgt. Evenveel fun is de hangende achtbaan Nemesis inferno. Wie een goede afkoeling nodig heeft moet zeker en vast Tidal Wave aandoen, een nat pak is gegarandeerd.