Vooruitgang bij Majaland in Polen

Onlangs zagen we hoe de eerste attractie geplaatst werd in het nieuwe Poolse Plopsa pretpark. Ondertussen staan de werken niet stil en werd de achtbaan opgebouwd, ook leverde Wooddesign Amusement Rides een zweefmolen.

 

De bouw van Poolse Plopsa pretpark Majaland Kownaty gaat behoorlijk goed vooruit, op foto’s die Wooddesign Amusement Rides, een Nederlandse attractiebouwer plaatste zien we de vooruitgang in het park. Allereerst zien we hoe de zweefmolen die het bedrijf leverde opgebouwd wordt. Maar op de achtergrond zien we ook dat achtbaan, geleverd door Zierer, al rechtop staat.

 

Het park zal in totaal 23 attracties krijgen indoor en outdoor. In verdere bouwfases zal rond Majaland Holidaypark Kowatny ontstaan, met een groot outdoor pretpark en zwempark.

 

Foto’s: Wooddesign Amusement Rides