Fotoalbum: Mirabilandia – mei 2017

Themeparkfreaks Timothy & Kasia brachten een bezoekje aan het Italiaanse pretpark Mirabilandia. Dit park telt enkele kleppers van achtbanen; denk maar aan Katun (B&M Inverted Coaster), Divertical (Watercoaster) of ISpeed (Gelanceerde achtbaan). Maar ook de allerkleinsten vinden hier hun gading met de themazones Dinoland & Bimbopoli. Naast enkele shows biedt het park de bezoekers ook heel wat waterattracties zoals Rio Bravo (Rapid) of El Dorado Falls (Shoot-The-Chute attractie). Tijdens de zomerperiode kan je zelfs genieten van een heus waterpretpark, genaamd Mirabilandia Beach. Een prachtig uitzicht over het gehele park krijg je dan weer vanuit het gigantische reuzenrad. Dit park is een absolute aanrader tijdens een trip doorheen het Italiaanse landschap.