Toverland presenteert nieuwe zomershow d’JUNGA

Deze zomer presenteert Attractiepark Toverland een nieuwe, avontuurlijke familieshow waarin de Dwervels – de karakters van themagebied Magische Vallei – centraal staan. De high energy show heeft de naam d’JUNGA meegekregen. Voor de realisatie werkt het attractiepark samen met theaterproductiebedrijf Production Pirates.

 

In d’JUNGA ontdekken de toeschouwers samen met een mensenkind de wereld van de Dwervels; magische wezens die wonen in themagebied Magische Vallei. Van nature is het een schuw volkje, maar daar brengt de komst van het mensenkind verandering in. In een poging om indruk op het meisje te maken, laten de Dwervels hun meest fantastische kunsten aan haar zien. Het belooft een show vol acrobatiek en adembenemende stunts te worden, met als hoogtepunt een trampoline-act waarbij maar liefst 7 meter hoog gesprongen gaat worden.

 

Internationale coproductie

De show is een coproductie met het Belgische theaterproductiebedrijf Production Pirates. De regie ligt in handen van acrobatic director Lonis Mouhoubi. Aan de show werken zes internationale artiesten mee en de muziek wordt op maat gemaakt door het Duitse muziekproductiebedrijf IMAscore. Annouk Smeets, Hoofd Entertainment & Events bij Toverland, kijkt uit naar de show. “Het begint met een onderscheidend decor in de stijl van de Magische Vallei, waarin speciale water- en vuureffecten zijn verwerkt. Vervolgens zorgen de artiesten voor een visueel spektakel, waardoor je niet meer weet waar je kijken moet! Het wordt een magische ervaring voor de hele familie.”

 

Voorstellingen

Zomershow d’JUNGA is drie keer per dag te zien van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus. Tijdens de Midzomeravonden op woensdag 19, 26 juli en 2, 9, 16, 23 augustus is Toverland geopend tot 23:00 uur en zal in de avonduren een vierde show worden opgevoerd.