Soft opening voor Gold Driller In Fraispertuis City

Het Franse pretpark Fraispertuis is de voorbije maanden stevig in de weer geweest om zijn nieuwe attractie te kunnen openen. De eerste grondwerken vonden plaats in november van vorig jaar. In februari werd het hoogste punt van de toren bereikt. Nu de attractie eindelijk af is en voorzien van de nodige thematisatie, waaronder een gigantisch standbeeld, achtte het park de tijd rijp om enkele soft-openingen voor het grote publiek in te richten.

 

Het Franse pretpark Fraispertuis City startte maanden geleden met de bouw van hun nieuwe attractie Gold Driller. Deze vrijevaltoren is 66m hoog en werd gebouwd door Intamin Amusement Rides. De eerste softopening vond plaats op 4 juni en de eerste reacties van bezoekers waren alvast positief.

 

De thematisatie voert ons terug in de tijd, naar het gouden tijdperk van de Amerikaanse oliewinning. Ook een leuk detail is het feit dat deze nieuwe attractie 4 verschillende gondels heeft, wat weer zorgt voor telkens een nieuwe ritervaring. Zo ga je in de ene gondel rechtstaand omhoog, terwijl je bij de andere (klassieke) gondel in een normale zithouding de rit beleeft. Zo heeft elke gondel zijn speciale eigenschap.

Geniet samen met ons mee van een leuke onride.

 

Bron: Fraispertuis City