Nieuwe houten achtbaan Happy Valley Chengdu wordt volop getest

Het Chinese park Happy Valley Chengdu is momenteel bezig met de bouw van een nieuw themagebied, waarin een Dive Coaster en een houten achtbaan geopend zullen worden. De eerste achtbaan wordt momenteel volop getest.

 

De Houten achtbaan Desert Rally, zal de eerste achtbaan zijn die opent in het nieuwe themagebied. Deze werd gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Great coasters International.  De achtbaan heeft een hoogte van 30 meter en een lengte van 1000 meter.

De eerste testritten vonden onlangs plaats en laten zien dat GCI opnieuw een achtbaan ontwierp met heel wat snelheid.

 

Hoever de bouw staat van de Dive Coaster Flying over the Western Region, is momenteel moeilijk in te schatten, aangezien we hiervan nog geen bouwfoto’s vonden. Deze achtbaan wordt gebouwd door B&M en zal een hoogte hebben van 50 meter.

 

Bronnen: VHCoaster, RCDB