De zomer staat voor de deur in Gardaland

De zomer staat voor de deur in Gardaland: Gardaland Night is Magic, Witte Nacht, Vrolijke latin dansen en Happy Birthday Gardaland animeren de nachten in juni en juli met heel veel evenementen om de hele nacht te dansen en de adrenaline te voelen in de attracties. Toegangskaartjes met korting voor alle bezoekers die na 18:00 uur naar het park komen.

 

Het verzetten van de klok is al een tijdje geleden gebeurd, maar nu is het moment voor Gardaland daar….met een hele reeks evenementen om het zomerseizoen in te luiden en tot laat plezier te maken in amusementspark n.1 in Italië.

Van 23 juni to/m 10 september zijn de attracties ook ‘s avonds toegankelijk als de zon boven het Gardameer allang is ondergegaan maar de adrenaline nog steeds energiek door de aderen stroomt. Gardaland verlengt dan ook de openingstijden tot 23.00 uur dankzij “Gardaland Night is Magic”, waardoor je 5 uur langer kunt genieten van uitzonderlijk amusement in de magische atmosfeer van het Amusementspark, de hele zomer lang. Wel 80 dagen Park by night waarin Gardaland wordt omgetoverd in een nog betoverender plek, dankzij een atmosfeer vol lichtjes, muziek en kleuren met twee evenementen en speciale openingstijden: WITTE NACHT, HAPPY BIRTHDAY GARDALAND en VROLIJKE LATIN DANSEN!

Een unieke kans om te genieten van alle fantastische attracties in het Park die in avonduitvoering nog scenografischer worden en de gasten unieke emoties laten beleven.

En aangezien de missie van Gardaland is haar gasten unieke ervaringen te laten beleven, heeft het Park heel veel mogelijkheden in petto voor een aangename, zwoele avond ver van de drukkende hitte in de stad… Vanaf 23 juni, op de betoverende location Palablu, om 21.45 en om 22.30 uur wordt er een multimediale voorstelling gegeven met het thema “vier seizoenen” met dansende fonteinen, laserprojecties, lichteffecten en suggestieve muziek.

Alleen ter gelegenheid van “Gardaland Night is Magic” is de ticketprijs vanaf 18.00 uur slechts 20 euro. Een reden temeer om niet af te zien van het amusement onder de sterren!

Tegen de schitterende achtergrond van “Gardaland Night is Magic” vindt op 24 juni het evenement van het jaar plaats: de WITTE NACHT, een buitengewone opening van het park tot 3 uur ‘s nachts. Sterren van de avond zijn de DJ’s van Radio 105 in een ware muziekexplosie! Van 21.30 tot 01.30 uur ‘s nachts zijn er op het podium op Piazza Valle dei Re optredens van de prachtige YLENIA en samen met haar, rechtstreeks uit het programma “TUTTO ESAURITO” (alles uitverkocht), van PIZZA, MITCH en MAX MADDY! De jongens van het team van het best beluisterde radioprogramma van Italië.

Om de fantastische Witte nacht van 24 juni te beleven met alle attracties by night, talrijke shows en alle fantastische ervaringen die Gardaland tot 3 uur ‘s nachts te bieden heeft – is de prijs van het toegangskaartje vanaf 18.00 uur 25 euro per persoon, ook online te koop via de link https://tickets.gardaland.it

Absoluut nieuwtje op de evenementenkalender van Gardaland voor de zomer van 2017 is VROLIJKE LATIN DANSEN. Van 15 t/m 30 juli, van 10.00 tot 23.00 uur klinken er Zuid-Amerikaanse ritmes over de oevers van het Gardameer om alle gasten mee te slepen in een groot feest met de tango, de samba, de chachacha en de rumba… Uitbundig dansen tot laat in de avond om het publiek uit zijn dak te laten gaan op het meeslepende ritme en in onstuitbare euforie: want Gardaland denkt aan alles en iedereen!

Belangrijke avond zaterdag 29 juli: Gardaland viert zijn 42e verjaardag met HAPPY BIRTHDAY GARDALAND! Een evenement met muziek, parades en shows van 10 uur ‘s morgens tot 3 uur ‘s nachts om samen de kaarsjes uit te blazen en Gardaland te feliciteren! De prijs van een toegangskaartje vanaf 18:00 uur is 25 euro per persoon, ook online te koop.

En voor een steeds meeslepender en boeiender zomer, biedt Gardaland ook talrijke aanbiedingen online! Op https://tickets.gardaland.it kun je een kaartje kopen met superkorting 7 dagen voorafgaand aan je bezoekdag. Er zijn ook zeer voordelige familietickets verkrijgbaar voor gezinnen bestaande uit 3, 4 en 5 personen met kinderen onder de 10 jaar. Niet te vergeten de combinatietickets voor de toegang tot Gardaland Park en Gardaland Sea Life Aquarium voor een werkelijk speciale prijs.

Ook tijdens de zomer is een verblijf in een van de twee hotels- Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel – vanGardaland Resort een heel speciale ervaring!

Voor de dappere ontdekkingsreizigers onder ons biedt Gardaland Adventure Hotel – het enige hotel in heel Italië dat geheel in thema is – 100 themakamers met decors uit de verschillende avontuurlijke themagebieden van het Park. Van de nog onontdekte jungle tot het Wilde Westen, van de Noordpool met ijs en iglo’s tot de Arabische sferen van “duizend-en-één-nacht”: Jungle Adventure, Wild West Adventure, Arctic Adventure en Arabian Adventure. En om het avontuur voort te zetten, kun je in het Tutankhamon Restaurant dineren of een aperitief nemen tussen de muren van een oude in imposante Egyptische tempel in “bistrot”-stijl: goed verzorgde gerechten van uitstekende kwaliteit worden snel en informeel opgediend, vergezeld van live animatie.

Voor de liefhebbers van de fantasiewereld, betoveringen en sprookjes is het Gardaland Hotel perfect. Dit schitterende hotel in New England stijl heeft 247 kamers waar de magie geen grenzen kent. Het hotel is onderverdeeld in vier paviljoens die uitkijken op een binnentuin en beschikt over een groot aantal kamers met verschillende thema’s: van de themakamer Kung Fu Panda tot die geïnspireerd op de wereld van SEA LIFE,  van de Happy Circus tot het Piratenhol, van de themakamer Magic House tot die van Oblivion, van het Princess Kingdom – waar altijd heel veel vraag naar is – tot aan de nieuwe Snow Princess, themakamers van de sneeuwprinses. Er zijn twee restaurants in het Gardaland Hotel: MATKA, het nieuwe Family Gourmet restaurant, open voor gezinnen met kinderen, voor een culinaire ervaring verrijkt met een zintuiglijke reis en Wonder Restaurant, met een rijke selectie van traditionele en internationale gerechten.

Tijdens de zomer kunnen de gasten van beide hotels genieten van heerlijke momenten van ontspanning dankzij de spectaculaire Blue Lagoon, een groot wateroppervlak van 3000 vierkante meter waar je heerlijk kunt relaxen zonder het amusement te vergeten, dankzij de animatie voor kinderen en volwassenen elke dag van 15.00 tot 17.00 uur. Te midden van bloeiende planten en bomen is Blue Lagoon een ware oase van genot en plezier met een grote hydromassagezone, een choreografische waterval en een bad speciaal ontworpen voor kinderen, de ideale plek om je even in onder te dompelen na de vele indrukken van het Park. En om het helemaal af te maken met een tropische smaak, is er de Blue Lagoon Pizza Bar & Grill met verse groenten- en fruitCentrifuges, grillgerechten met vlees of vis voor wie graag lekker maar ook gezond eet.

Beide hotels bieden talrijke speciale pakketten die het hele seizoen geldig zijn. Gardaland biedt het pakket “Gardaland All Inclusive” met: 1 overnachting in het Gardaland Hotel, minibar, internationaal ontbijtbuffet in het Wonder Restaurant, buffet diner in het Wonder Restaurant (drankjes niet inbegrepen), toegangskaartje voor Gardaland Park en Gardaland SEA LIFE Aquarium (1 toegang per persoon). Met het ticket heb je 1 toegang tot Gardaland Park en 1 toegang tot Gardaland SEA LIFE Aquarium op dezelfde dag of verdeeld over 2 opeenvolgende dagen). Prijs voor tweepersoonskamer Classic standard vanaf 468,00 € per nacht (2 volwassenen en 1 kind van 3 t/m 12 jaar). De prijzen zijn onderhevig aan veranderingen en kunnen worden geraadpleegd op de site. In Gardaland Adventure Hotel is er voor elke themakamer (Arctic Adventure / Jungle Adventure / Arabian Adventure / Wild West Adventure) een pakket voor je favoriete wereld. In elk pakket is naast de overnachting in de gekozen kamer een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen en een speciaal diner in het Tutankhamon Restaurant – het super originele restaurant geheel in thema en geïnspireerd op de sferen van het oude Egypte – met een driegangenmenu (drankjes niet inbegrepen). Niet alleen dat, maar de kinderen worden ontvangen met een Adventurer kit met speelgoed en gadgets in het thema van de kamer, om de het gekozen thema nog intensiever te laten beleven; minibar op de kamer en een gecombineerd ticket voor de toegang voor een hele dag in Gardaland Park en een toegang tot het fascinerende Gardaland SEA LIFE Aquarium per persoon. Pakket vanaf 400,00 € per nacht (2 volwassenen en 1 kind van 3 t/m 12 jaar). De prijzen zijn onderhevig aan veranderingen en kunnen worden geraadpleegd op de site.