Zo ziet de nieuwe ingang van Energylandia er uit

Het Poolse pretpark Energylandia heeft 3 jaar na de opening van het park, haar ingangszone compleet verandert. De nieuwe ingang is volledig gemaakt uit allemaal kleine huisjes met torentjes, een soort van kasteelachtig ontwerp is het geworden.

 

Energylandia heeft dit jaar haar ingangszone compleet omgebouwd. De ingangspoorten maakte plaats voor een heus sprookjeskasteel. Energylandia maakte de nieuwe ingang omdat ze de bezoekers al van het eerste moment willen onderdompelen in de magische sfeer van het park en ze willen de bezoekers een sprookjesachtige tijd laten beleven.

De nieuwe ingangszone ligt net naast de parking, vlak naast de toekomstige mega coaster die op de planning staat voor 2018. De torentjes van het kasteel zijn in het blauw gemaakt, net zoals de daken. Verder is er ook met de kleur geel gewerkt en zijn er overal kantelen op de daken en rond de torentjes geplaatst. Op onderstaande foto’s valt de nieuwe ingangszone te bewonderen.

De bouwwerken voor alle 19 nieuwigheden kan je hier volgen.

 

 

Foto’s: Energylandia