Rapid River “Atlantis” in Energylandia heeft nieuw thema gekregen

Energylandia kondigde maar liefst 19 nieuwigheden aan voor dit seizoen. Onder de 19 nieuwigheden zitten 4 nieuwe achtbanen, verschillende familie- en kinderattracties, twee nieuwe themazones en een vernieuwde ingang. Een van de nieuwigheden is een grote Rapid River, of zoals in de volksmond gezegd wordt, de ronde bootjes. Maar de bestaande Rapid River “Atlantis” is nu volledig ondergedompeld in een nieuw kleedje.

 

Terwijl dat de nieuwe “Jungle Adventure” de grootste Rapid River in de weide omtrek van het park moet worden, heeft het park de reeds bestaande Rapid River volledig voorzien van thematisering. De waterattractie werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group, de nieuwe Rapid River zal gebouwd worden door Intamin Amusement Rides. Bezoekers nemen in bootjes plaats terwijl ze over een wilde rivier varen. Hierbij zijn er verschillende speciale effecten zoals een stroomversnelling, grote watervallen en golven. De attractie werd speciaal voor Energylandia ontworpen en heeft een eigen thema meegekregen.

Hieronder een uitgebreide foto update van de gloednieuwe attractie:

De werkzaamheden en ontwikkelingen van het volledige park kan je hier volgen.

 

 

Foto’s: Energylandia