Nederlands pretpark Drouwenerzand opent volgend jaar nieuwe thrill ride

Het Nederlandse familiepretpark Drouwenerzand gelegen in het Noorden van Nederland, zal volgend jaar een spectaculaire nieuwe attractie openen. Het wordt een “Freak-Out”-attractie die we vooral kennen van op de kermis.

 

Drouwenerzand zal volgend jaar een gloednieuwe attractie openen. Het wordt een “Freak Out”-attractie van de Nederlandse attractiebouwer KMG. Het zal een gloednieuw exemplaar worden dat recht uit de fabriek komt. Geen tweedehandsje dus. De attractie kennen we vooral vanop de kermis. Tijdens de rit worden de bezoekers verschillende keren heen en weer geslingerd tot ze uiteindelijk overkop gaan.

Er zijn maar weinig pretparken die een dergelijke attractie in hun aanbod hebben staan. Een uitgelezen kans dus om de attractie meermaals te kunnen uitproberen zonder telkens diep in de geldbuidel te moeten tasten. Drouwenerzand hoopt de attractie eind maart 2018 te kunnen openen.

Drouwenerzand staat bekend om zijn zeer interessante all-informule waarbij bezoekers onbeperkt mogen eten en drinken, heel de dag door. Enkel de inkomprijs van 14 euro dient betaald te worden. In het laagseizoen zakken de prijzen zelf naar 13 euro per persoon. Daarnaast gelden er ook mooie deals. Zo kunnen groepen vanaf 20 personen binnen tegen 11 euro per persoon en kan er al een schoolreis doorgaan voor 7,80 euro per persoon. Oma’s en Opa’s mogen dan weer gratis binnen tijdens de herfstvakantie als ze ten minste 1 betalend kind meenemen.

Het pretpark heeft verschillende attracties vooral gericht op jongere kinderen. Toch zijn er ook een paar spectaculaire attracties te vinden zoals de XLR8, de Break Dance en de Para Jump. Drouwenerzand heeft ook 1 achtbaan, een Spinning Coaster van de Italiaanse fabrikant Eos Rides.

 

Bron: Looopings