Ferrari Land schrapt laatavond openingen en gesplitste dagen

Het gloednieuwe pretpark Ferrari Land gelegen in het Spaanse PortAventura World Resort heeft haar openingsuren en -tijden voor het hoogseizoen volledig veranderd. Het pretpark schrapt zowel de dagen met gesplitste openingsuren alsook de laatavondopeningen, bezoekers mogen in ruil nu wel de volledige dag in het pretpark blijven.

 

Het nieuwste pretpark van Spanje, Ferrari Land, heeft haar openingsuren en -tijden voor het hoogseizoen compleet veranderd. Normaal zouden bezoekers tussen 1 juli en 10 september (en op voorspelde drukke dagen), de keuze krijgen wanneer ze het pretpark zouden willen bezoeken. Gasten zouden Ferrari Land kunnen bezoeken van 10 uur ’s morgens tot 17 uur, of vanaf 18 uur tot 1 uur ’s nachts. Een inkomticket zou dan maar gedurende een van deze twee periodes geldig zijn. Wie de gehele dag wou blijven zou dan twee inkomtickets moeten kopen.

Van deze vreemde uurregeling stapt het Spaanse pretpark nu af. Tijdens het laagseizoen blijven de uren ongewijzigd en mogen de gasten van 10 uur tot 17 uur het park bezoeken, maar tijdens het hoogseizoen zijn de tijden volledig veranderd. Het pretpark heeft na een dikke maand de gesplitste openingsuren op drukke dagen afgeschaft en Ferrari Land zal ook niet meer tot in de nacht te bezoeken zijn. Vanaf nu zal het pretpark in het hoogseizoen geopend zijn tussen 10 uur en 20 uur en een toegangskaartje is dan geldig voor heel de dag.

 

Ferrari Land opende op vrijdag 7 april haar deuren voor het grote publiek. Het pretpark is gelegen in de Spaanse gemeente Salou, op een uurtje rijden van de hoofdstad Barcelona. De blikvanger van het pretpark is Red Force, de snelste en hoogste achtbaan van Europa. De rollercoaster behaald een snelheid van 180 km/u en is 112 meter hoog.

 

Alle informatie over Red Force vind je hier terug.

 

 

Bron: Ferrari Land, PAiStream