Eerste bemande testritten voor Voletarium in Europa-Park

De laatste maanden werd in Europa-Park volop gebouwd aan de nieuwe attractie Voletarium. Deze attractie is een vliegend theater. Gisteren mochten enkele gelukkigen plaatsnemen tijdens een testritje.

 

Na maanden bouwen komt de opening van Voletarium in zicht. Bezoekers maken dan kennis met de wonderlijke wereld van de luchtvaartpioniers Egbert en Kasper Eulenstein en beleven een fantastische vlucht over de mooiste plekjes van Europa.

Voletarium is een zogenaamd vliegend theater. Een ‘flying theater’ is een attractie waarbij de bezoekers zittend in een brede stoeltjeslift, hangend voor een gigantisch scherm een film beleven. Doordat de gondel kan bewegen krijgen de bezoekers de indruk dat ze meevliegen met de film.

De attractie zal in juni officieel geopend worden voor het publiek.

De laatste maanden werd in Europa-Park volop gebouwd aan de nieuwe attractie Voletarium. Deze attractie is een vliegend theater. Gisteren mochten enkele gelukkigen plaatsnemen tijdens een testritje.

 

Na maanden bouwen komt de opening van Voletarium in zicht. Bezoekers maken dan kennis met de wonderlijke wereld van de luchtvaartpioniers Egbert en Kasper Eulenstein en beleven een fantastische vlucht over de mooiste plekjes van Europa.

Voletarium is een zogenaamd vliegend theater. Een ‘flying theater’ is een attractie waarbij de bezoekers zittend in een brede stoeltjeslift, hangend voor een gigantisch scherm een film beleven. Doordat de gondel kan bewegen krijgen de bezoekers de indruk dat ze meevliegen met de film.

De attractie zal in juni officieel geopend worden voor het publiek.

 

Bron en foto: Michael Mack