Energylandia plaatst torens op kasteel van nieuwe ingangszone

Het Poolse pretpark Energylandia is niet te stoppen. De laatste weken verschenen al verschillende updates van de vele bouwwerkzaamheden in het pretpark en ook aan de nieuwe ingangszone van het pretpark wordt hard gewerkt. De torens van het kasteel werden geplaatst.

 

Energylandia gaat dit jaar haar ingangszone compleet ombouwen. De ingangspoorten maken plaats voor een heus sprookjeskasteel. Energylandia maakt de nieuwe ingang omdat ze de bezoekers al van het eerste moment willen onderdompelen in de magische sfeer van het park en ze willen de bezoekers een sprookjesachtige tijd laten beleven.

De nieuwe ingangszone komt net naast de parking te liggen, vlak naast de toekomstige mega coaster die op de planning staat voor 2018. Onderstaande video tonen de werken van aan de binnenkant van het pretpark.

 

Er werd goed doorgewerkt aan alle huisjes en het grote kasteel. Ondertussen werden de torens van het kasteel geplaatst. Onderstaande video werd gemaakt vanop de parking.

 

 

De bouwwerken voor alle 18 nieuwigheden kan je hier volgen.

 

 

Video’s: Energylandia