Driedaagse De Panne-Koksijde gaat op unieke wijze van start in Plopsaland De Panne

Eerder werd al bekend gemaakt dat Plopsa en de wielerklassieker Driedaagse De Panne-Koksijde voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar slaan. Bijzonder is dat het startschot op 28 maart gegeven wordt in het unieke kader van Plopsaland De Panne.

De 41e editie van de Driedaagse De Panne-Koksijde gaat op bijzondere wijze van start. Het startschot wordt voor het eerst gegeven in Plopsaland De Panne. Het centrale Dorpsplein van het pretpark dient op dinsdag 28 maart als buitengewone vertrekpunt van de drie dagen durende koers. “Het park is op deze dag uiteraard gratis toegankelijk voor iedereen en er zullen heel wat drank- en eetkraampjes zijn. We gaan er alles aan doen om er een gezellig volksfeest van te maken!”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsa De Panne. De dag gaat van start met de ploegenvoorstelling om 10u30 op de Kiosk op het Dorpsplein. De start is voorzien omstreeks 11u45. “Uiteraard kan men vooraf al genieten van de typische sfeer die bij de start van een grote wielerwedstrijd hoort. We heten iedereen van harte welkom!”

 

“We hechten enorm veel belang aan het steunen van initiatieven die belangrijk zijn voor de regio rond het park.”, verduidelijkt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, de bijzondere samenwerking. “De Driedaagse hoort daar zeker ook bij. Vandaar dat we Plopsaland De Panne speciaal openstellen voor dit gebeuren.”

 

“Een mooiere start kunnen we ons niet wensen “, voegt Bruno Dequeecker, voorzitter van de organisatie van de Driedaagse, er nog aan toe. “We zijn ervan overtuigd dat het een succesvolle editie wordt!”

 

De attracties zijn niet geopend op deze dag. Plopsaland De Panne opent opnieuw zijn deuren op zondag 2 april. Zaterdag 1 april is het park reeds volzet en dus niet toegankelijk voor het grote publiek.

Wie het exclusieve VIP-ontbijt wil bijwonen kan een ticket kopen via www.plopsalanddepanne.be (prijs: €30). Met dit ticket hebt u toegang tot de speciale VIP zone en kunt u genieten van een geanimeerd uitgebreid ontbijt in aanwezigheid van de wielerlegendes.

Iedereen heeft GRATIS toegang tot het Dorpsplein waar de ploegenvoorstelling en de start plaatsvinden.