Derde hotel voor Disneyland Hong Kong

Disney Explorers Lodge wordt een hotel voor avonturiers. Dit derde hotel zal openen op 30 april. In het hotel zullen de gasten ondergedompeld worden in een wereld voor onverschrokken ontdekkingsreizigers. “Ad explorare et somniare” wordt de slogan van het hotel, wat zoveel betekend als “Ontdek en droom”.

 

Het nieuwe Disneyland Hong Kong hotel krijgt de naam Disney Explorers Lodge en opent op 30 april van dit jaar. Het hotel zal 750 kamers tellen. De kamers hebben uitzicht op zee of een van de vier prachtige thema tuinen. De vier tuinen werden geïnspireerd op Azië, Amerika, Afrika en Oceanië.

 

De vier tuinen kregen elk de naam van een Disney of Pixar figuurtje. De Kevin tuin kreeg een Zuid-Amerikaanse look. De naam komt van de grote vogel uit Up. De Little Squirt tuin kreeg een look uit Oceanië. De naam komt van het schildpad uit Finding Nemo. De Hathi Jr. tuin kreeg de naam van de baby olifant uit Jungle Book en deze kreeg een Aziatisch thema. De laatste tuin kreeg een Afrikaans Savanne thema met de naam Rafiki die afkomstig is uit The Lion King.

Dineren kan men in drie restaurants in het hotel. Het Dragon Wind restaurant zal Chinese gerechten serveren. Het World of Color Restaurant zal gerechten serveren geïnspireerd afkomstig uit vijf werelddelen. Een simpelere maaltijd zal genuttigd kunnen worden in het Chart Room Café.

 Bron en foto’s Disney