Knoebels kondigt de komst aan van een nieuwe attractie

Het Amerikaanse park, Knoebels, kondigde de komst aan van een nieuwe attractie. Het gaat over een prototype gebouwd door de SBF-VISA Group. De attractie zal de naam Over The Top dragen.

 

Het Amerikaanse park Knoebels gebruikte haar facebookpagina om de fans nieuwsgierig te maken naar de nieuwe aanwinst die in 2017 zou openen. Ze beloofden dat het “Over The Top” zou zijn. Nu blijkt dit ook de naam van de nieuwe attractie te worden.

Het park kocht deze op de IAAPA beurs die in november plaatsvond in Orlando. Het gaat over een prototype van de Italiaanse SBF-VISA Group. De attractie lijkt een beetje een kleine, familievriendelijk versie van een topspin, maar gaat niet overkop. Nog een groot verschil en vooral speciaal feit is dat de berijders rechtop staan tijdens de rit.

 

 

Dirk Knoebel, eigenaar van het park, vertelt de attractie gekozen te hebben omdat deze leek op een oude attractie die ooit in het park stond. Flying Cages was een attractie waarin je in een kooi plaatsnam en je door het verplaatsen van je gewicht de kooi kon doen ronddraaien. Een kooi van deze attractie is trouwens nog terug te vinden in het Knoebels museum.

De attractie zal geopend worden aan het begin van de zomer.

 

Bron en foto’s: Knoebels