Fotoalbum: Futuroscope – februari 2017

Themeparkfreaks Dries en Timothy brachten een bezoekje aan het Franse themepark Futuroscope, gelegen nabij de stad Pottiers. Dit geweldige park is opgebouwd rond thema’s zoals multimedia, cinema en futuristische audiovisuele technieken. Absolute toppers zijn de darkride “La Machine à voyager dans le temps” en de soaring attractie “L’extraordinaire voyage”. In de eerstvermelde attractie staan de grappige en hyperactieve konijntjes uit de spelreeks “Rabbids” centraal. Maak je klaar voor een doldwaze rit door hun wereld.
Ook zeker het vermelden waard zijn de 5D-simulator Arthur & de attractie Danse avec les robots by Martin Solveig. Het park is makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook per trein. De TGV stopt net voor de poort van Futuroscope.

Geniet mee van onze foto’s.