Dit zijn de treintjes van de nieuwe achtbaan in Skyline Park

Het Duitse pretpark Skyline Park zal dit jaar maar liefst 7 nieuwe attracties openen. Daarbij zitten ook twee nieuwe achtbanen. Ondertussen is duidelijk geworden hoe de treintjes er zullen uitzien van de nieuwe achtbaan Kids Spin.

 

Kids Spin:

Kids Spin wordt een Spinning Coaster van de Italiaanse achtbaanbouwer SBF Visa Group. Het gaat om het model 2 Loop MX608, de 2 Loop staat niet voor 2 loopings maar wel voor de twee lussen die de achtbaan heeft. De achtbaan wordt 4,3 meter hoog en 57,9 meter lang. Op onderstaande foto’s kan u de treintjes bewonderen.

In onderstaande video vindt u een gelijkaardige attractie maar dan in een ander pretpark.

 

Sky Dragster:

Een van de belangrijkste nieuwigheden, wordt Sky Dragster. Sky Dragster is een nieuwe prototype achtbaan gebouwd door Duitse achtbaanbouwer Maurer Rides. Het wordt een speciale motoachtbaan waarbij de bezoekers zelf de snelheid van de achtbaantrein zullen kunnen bepalen. Er zal een snelheid tot 60 km/u behaald kunnen worden met een krachtige lancering tot 1,2 G, dit is krachtiger dan de lancering van een formule 1 wagen. De achtbaan is 12 meter hoog en 400 meter lang. Sky Dragster is een nieuw achtbaan die eigenlijk in het afgelopen seizoen moest openen. Zowel de opbouw van de attractie als het testen liepen vertraging op waardoor de nieuwigheid uitgesteld moest worden naar 2017.

Alles wat u moet weten over deze achtbaan kan u hier terugvinden.

 

 

Foto’s: Skyline Park