Opnieuw grote retracking bij Bandit in Movie Park Germany

In Movie Park Germany is men volop bezig met de bouw van de nieuwe achtbaan Star Trek: Operation Enterprise, maar ook in de rest van het park zit men niet stil. Zo wordt bij Bandit opnieuw een groot deel van de track vervangen.

 

In Movie Park Germany weerklinken bouwwerken door de lucht, zo bouwt men momenteel de nieuwe achtbaan Star Trek: Operation Enterprise en wordt er volop gewerkt aan een gedeeltelijke retracking van de houten achtbaan Bandit.

Het gaat om een retracking van 110 meter lang, er wordt een bocht aangepast en de track aan de camelback wordt vervangen door een nieuw stuk. “Dit doen we om te blijven voldoen aan de hoge veiligheidseisen, maar ook om het comfort voor onze gasten te kunnen garanderen.” Vertelt Carsten Prang, Manager Rides and Mechanic.

Niet enkel de baan krijgt de nodige aandacht, ook de treintjes worden onder handen genomen. Deze krijgen een verfbeurt en de wielen en lagers worden vervangen.

Bron en foto’s: Movie Park Germany