Entertainmentprogramma 2017 Julianatoren bekend

Julianatoren biedt al jarenlang een zeer uitgebreid entertainmentprogramma. Voor aankomend seizoen zijn inmiddels alle evenementen bekend gemaakt. Zo kun je gedurende het jaar naar nieuwe shows van Pipo de Clown, Fien & Teun, Julia’s Verjaardag weekend, Jul’s Verjaardag weekend, Woezel & Pip, de AFAS Sprookjesweken, de Zomeravonden met Sneeuwwitje, Hans & grietje en Assepoester, Thomas de Stoomlocomotief, Halloween en de uitreiking van de Gouden Kaasgaaf.

 

Pipo de Clown

Pipo de Clown, bedacht door Wim Meuldijk, is in seizoen 2017 als eerste te zien bij de Julianatoren. Van Hoorne Entertainment, de organisatie welke al het entertainment verzorgd bij de Julianatoren, brengt de beroemde TV-clown in het voorjaar geheel gerestyled terug op televisie. Daarop volgend zal Pipo in zijn nieuwe show te zien zijn in het Jul & Julia theater in het Apeldoornse pretpark.


Nieuwe shows

Enkele grote namen zoals Woezel & Pip en de ontzettend populaire Thomas de Stoomlocomotief waren al eerder te zien in het pretpark. Voor 2017 worden er speciaal nieuwe shows geschreven voor deze evenementen.

Bij de toegangsprijs inbegrepen.

De Julianatoren heeft één toegangsprijs waarbij de toegang tot de shows en het entertainment is inbegrepen. Er hoeft dus niet apart betaald voor te worden. Wil je alle shows bezoeken, dan biedt het pretpark een gezinsabonnement. Deze geldt voor het hele gezin (ongeacht het aantal kinderen) en is tijdelijk met € 30,- voordeel te verkrijgen in de voorverkoop (t/m 31 december 2016).