Beleef Gold Rush uit Slagharen nu al in 3D

Slagharen is volop bezig met de bouw van de nieuwe achtbaan Gold Rush. Deze wordt gebouwd door Gerstlauer en vervangt de klassieker, Thunder Loop. Het park postte onlangs een 3-D animatiefilmpje van de achtbaan.

 

Wie nu al wil ervaren hoe een ritje op Gold Rush in Slagharen zal aanvoelen, kan alvast een voorproefje krijgen in deze 3D animatiefilmpje, die onlangs online kwam. Een absolute aanrader is om het filmpje te bekijken via de Smartphone. Door met het scherm te draaien kan je 360° rondom je kijken en zo elk hoekje van de animatie ontdekken.

 

 

De bouw van de achtbaan lijkt op schema te liggen. Over enkele maanden kunnen we van de eerste ritjes genieten, want het park liet al weten de achtbaan in april te openen.

Gold Rush wordt gebouwd door Gerstlauer, een Duitse constructeur. Op de locatie van Gold Rush stond 37 jaar lang de achtbaan Thunderloop, die op pensioen ging.

Gold Rush wordt 31 meter hoog, 400 meter lang en wordt in drie fasen gelanceerd tot een snelheid van 90 km/u. Tijdens de rit ga je doorheen twee inversies, een Sidewinder en een Dive Loop.

 

Bron en foto: Slagharen