Walygator Parc heropende spookhuis

Na een sluiting van ruim 3 jaar werd tijdens de afgelopen Halloween editie het spookhuis The Haunted Manor in gebruik genomen. De opening is echter niet van tijdelijke duur, vanaf het nieuwe seizoen in 2017 kunnen bezoekers het hele seizoen spoken in The Haunted Manor.

 

Walygator Parc werd begin 2016 overgenomen door de Aspro park group, deze groep bezit ook het Belgische Boudewijn Seapark. De groep investeert 1 miljoen in het spookhuis. De gevel werd herschilderd, de kelder waar je een tocht maakt van 5 minuten werd volledig gerenoveerd inclusief geluid en de scenes. Ook de animatronics werden aangepast en er zullen weer acteurs in het huis rondlopen.

De laatste jaren worden er veel attracties gerenoveerd in het park. Zo werd in 2014 het oude ruimtegebied gerenoveerd en werd er een Air Race van Zamperla geopend genaamd G-Lock. Vorig jaar werd de oude Rapid River en de hele zone er rond onder handen genomen. Het gebied kreeg een Dinosaurus thema mee en er werd een Magic bike attractie van Zamperla toegevoegd.

Of er volgend jaar nog een grote renovatie zal gebeuren is nog niet bekendgemaakt. Er gaan al wel enkele jaren geruchten dat Monster, de B&M van het park een stationsgebouw zou krijgen.

 

 

Bron: LORACTU.FR

Foto: Bob van Dijck.