Magische kerstsfeer in Winter Plopsaland

Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 8 januari 2017 wordt Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. Bezoekers worden meer dan ooit tevoren ondergedompeld in een feeërieke kerstsfeer tijdens de 10de editie van dit magische evenement.

 

Naar goede traditie wordt Plopsaland De Panne van zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. De sprookjesachtige kerstsfeer, de prachtige animatie en een aangepast showprogramma zorgen ervoor dat Winter Plopsaland elk jaar populairder wordt. Winter Plopsaland is toe aan zijn 10de editie en de duizenden twinkelende lichtjes, opgewekte kerstelfjes, talloze kerstbomen en betoverende kerstmuziek laten het pretpark meer schitteren dan ooit tevoren.

Tijdens Winter Plopsaland kunnen bezoekers genieten van talrijke shows, de attracties, extra kerstanimatie en activiteiten. Zo kunnen bezoekers enkele rondjes schaatsen op de gratis schaatspiste en staan talloze knisperende kampvuren verspreid doorheen het park. Een feeërieke Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums sluit de dag af in pracht en praal.

Van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december kunnen bezoekers extra lang genieten van de betoverende kerstsfeer tijdens de winternocturnes van Ketnet Kerst. Een schitterend vuurwerk zorgt op deze dagen voor een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier.

 

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets voor Winter Plopsaland, kijk op www.plopsa.be.

 

Opgelet: Plopsaland De Panne is gesloten op 25/12 en 1/01.