De Gruffalo doet zijn intrede in het Chessington World of Adventures resort

Het Britse pretpark Chessington World of Adventures resort is een mascotte rijker, Gruffalo, het figuurtje uit de gelijknamige boekenreeks. De Gruffalo is in het Verenigd Koninkrijk enorm populair, voornamelijk bij kinderen. Het is dus zeker geen onlogische zet van het park om net deze mascotte te introduceren in het pretpark.

 

 

De Gruffalo is een reusachtig wezen, dat een beetje lijkt op een kruising tussen een gigantische trol en een beer/geit. Op zijn kop prijken 2 hoorns en op zijn neus bevindt zich een weliswaar giftig bobbeltje. Hij oogt vrij komisch, je hoeft dus zeker geen schrik te hebben, hij poseert maar al te graag met de bezoeker voor een leuke foto, aan de ingang van zijn grot.

De Gruffalo heeft een plekje gekregen aan de ingang van het park. Bezoekers zijn al vollop aan het gissen of we een nieuwe attractie mogen verwachten rondom dit curieuze wezen. Het park zal hier binnenkort meer informatie vrijgeven.

Chessington World of Adventures is een gezellig pretpark, nabij Londen. Naast een veertigtal attracties waaronder 4 achtbanen zoals de Supended Coaster Vampire of de Spinning Coaster Dragon’s Fury. Waterpret beleef je in de Log Flume Dragon Falls. Verder biedt het park de bezoeker ook heel wat dierenplezier aan. Je kan in dit park bijvoorbeeld gorilla’s, pinguin’s, leeuwen, tijgers en vele andere dieren aanschouwen. Of wat dacht je van een bezoekje aan het Sealife Center of de show Madagascar Live? De allerkleinsten amuseren zich ongetwijfeld op attracties zoals Tiny Truckers, Flying Jumbo’s of Jungle Bouncers.

 

Bron: Chessington

Foto’s: Chessington