Aan de Poolse Oostkust opent in 2017 een nieuw pretpark

Aan de Poolse Oostkust wordt momenteel gebouwd aan het nieuwe pretpark Pomerania Fun Park. Dit park zal openen in 2017. Dit park zal een jaarrond opening krijgen, in het park kan je een outdoor gedeelte en indoor gedeelte ontdekken, maar ook een zwembad.

 

Pomerania Fun Park is een nieuw Pools pretpark dat moet openen in 2017. Dit park komt te liggen in de Poolse stad Dygowo. Dit park wil entertainment bieden aan gezinnen met kinderen en dit het hele jaar rond.

Een van de belangrijkste elementen wordt water, er wordt namelijk gewerkt aan een kunstmatig strand. Dit strand ligt naast een groot meer, waarop vele activiteiten zullen plaatsvinden. Maar dat is niet alles want er komt ook een 25 meter zwembad en heel wat glijbanen.

Het outdoor gedeelte zal activiteiten krijgen voor het ganse gezin, waaronder enkele attracties zoals een schommelboot. Verder komt er een Vikingdorp, waar men op een educatieve manier het leven van de Vikings kan ontdekken.

Men zal ook kunnen minigolven, muurklimmen, surfboarden op het meer en een Wipe Out parcours trotseren.

Voor de dagen, dat het slecht weer is, is er ook een 3000 m2 grote indoorhal. Hierin zijn er ballenbaden, klimparcours, soft-plays en zwembaden voorzien.

Bron en foto’s: Pomerania Fun Park