Winter in Phantasialand

Deze winter is Phantasialand nóg fascinerender. Kom ook, en creëer herinneringen die u altijd bijblijven. Attractiepret, showspektakel en een zee van licht: dat is Phantasialand Wintertraum.

 

Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de bijzondere shows!

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin of voor de echte waaghalzen. Beleef deze winter onder andere Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld! En stap samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlijn is. In de zomer van 2016 opende in Phantasialand het nieuwe mysterieuze themagebied Klugheim, waar je je in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld – Taron – maar vind je ook de allergrootste familie-boomerang-achtbaan Raik. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij zijn zelfs geopend bij temperaturen van -10°C!

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

 

Van 19 november 2016 tot en met 15 januari 2017* bent u van 11:00 tot 20:00 uur ** van harte welkom om het spektakel te beleven, onze met zorg voorbereide wintershows te bewonderen en van dagelijks vuurwerk te genieten tijdens Phantasialand Wintertraum!

*Op de volgende dagen is Phantasialand Wintertraum gesloten: 21-11-2016, 22-11-2016, 24-12-2016, 01-01-2017 en 09-01-2017 t/m 13-01-2017
**Houdt u er rekening mee dat op 31-12-2016 aangepaste openingstijden gelden: 11:00 tot 18:00 uur