Sint dit weekend op de Waarbeek!

Dit jaar heeft Sinterklaas op 26 & 27 november voor de Waarbeek gekozen als onderkomen voor een groot Sinterklaas feest.

De Waarbeek is dit weekend veranderd in de Sint plek van Nederland. Je kunt er van alles vinden, van Pepernotenbakkerij tot aan de Bietenslaapzaal, maar  natuurlijk ook de werkkamer van de Sint. En dat allemaal op het leukste pretpark van Nederland!Vanuit de Waarbeek worden alle pakjes verspreid door heel Nederland met de speciale pakjestrein!

Er is echter een groot probleem!

Gisteravond zijn er ineens heel veel pakjes verdwenen en Sint heeft de hulp van de kinderen nodig om die weer terug te vinden.

Gaat dat jou lukken? Samen met de Pieten, de ouders en de andere kinderen gaan de bezoekers het Pakjespretpark de Waarbeek op om op verschillende plekken een opdracht te doen.

Denk hierbij aan schoorsteen lopen, Pietendisco en natuurlijk een ontmoeting met de Sint in zijn werkkamer. Ondertussen kun jij de Sint helpen het mysterie van de pakjes op te lossen!

Naast dit spannende mysterie en het spelen met de Pieten kun je natuurlijk gebruik maken van een aantal attracties oa botauto’s, rodelbaan, oldtimers, golfjet, minicars, draaimolen, vliegtuigjes, klim parcours, zweefbanen en nauticjet. Voor abonnementhouders is dit evenement gratis toegangkelijk!