Shanghai Disneyland Krijgt eerste uitbreiding

Shanghai Disneyland opende aan het begin van de zomer 2016 nog maar de deuren, maar kreeg ondertussen meer dan vier miljoen bezoekers over de vloer. Het populaire park kondigt al een eerste uitbreiding aan, die opent in 2018.

 

Nog geen half jaar na opening worden de werken aangevat voor een uitbreiding van dit gloednieuwe Disney park. Het park opende officieel op 30 juni 2016 en zal in 2018 al een grote uitbreiding openen met Toy Story Land.

Bob Chapek, CEO van de Disney groep maakte de uitbreiding bekend: “Deze uitbreiding waren we al aan het plannen nog voor het park geopend werd, wegens de populariteit van Disney in China. De figuurtjes uit Toy Story zijn immens populair in China, dit al sinds de eerste film uitkwam in 1995.”

Shanghai Disneyland is het enige park uit de groep dat een hotel heeft waarin de figuurtjes uit Toy Story de hoofdrol hebben. Bob Chapek: “Onze gasten kunnen niet genoeg krijgen van Buzz, Woodie en al hun vrienden, waardoor Toy Story Land een logische keuze was voor ons als eerste uitbreiding.”

Toy Story Land Shanghai zal een authentieke Disney-look krijgen maar ook deels Chinees. Op deze manier zal het een volledig unieke beleving zijn. In deze zone zullen drie attracties gebouwd worden. Welke dit worden is nog niet bekend gemaakt.

 

 

Bron: Disney

Foto: Hong Kong Disneyland