Plopsaland De Panne verwelkomde Familie-acteurs ten voordele van Rode Neuzen Dag

Plopsaland De Panne ontving onlangs heel wat Familie-fans voor een exclusief vieruurtje in aanwezigheid van de acteurs.

 

Onlangs zakte een deel van de cast van Familie af naar Plopsaland De Panne, waar ze in de foyer van het Plopsa Theater samen met talloze trouwe Familie-fans genoten van een overheerlijk vieruurtje. Deze ‘Op de koffie met Familie’ vond plaats ten voordele van Rode Neuzen Dag, de benefietactie georganiseerd door VTM, Qmusic en Belfius. Zij roepen heel Vlaanderen op om geld in te zamelen voor een meer laagdrempelige opvang van jongeren met psychische problemen. Bezoekers met een exclusief ticket voor dit vieruurtje konden vanaf 16u genieten van een koffie, versnaperingen en fotomomenten met hun favoriete Familie-acteurs. Kürt Rogiers was samen met Jef De Smedt, Sandrine André, Annie Geeraerts, Jo Hens, Braam Vereth, Ray Verhaege, Margot Hallemans en Jan Van den Bosch van de partij om hun fans in de watten te leggen. “De thematiek van Rode Neuzen Dag is van groot belang.”, aldus Kürt Rogiers. “Daarnaast is het altijd fijn om onze fans te ontmoeten!”.

Net voor de aanvang van het evenement werd de hele cast getrakteerd op een ster op de Story Walk of Fame, die zich voor de ingang van het Plopsa Theater bevindt. “Wat een ervaring!”, zegt Jef De Smedt, die al sinds 1991 de rol van Jan Van den Bossche vertolkt, hierover opgetogen. “Ik vind het een hele eer om in het bijzijn van deze geweldige cast een ster te mogen onthullen. Een fantastische bekroning voor iedereen, ook voor zij die achter de schermen meewerken!”, voegt hij er nog aan toe.