Minions maken Universal Studios in Japan onveilig in 2017

De beruchte cartoonfiguurtjes de Minions, nemen vanaf 2017 hun intrek in het Japanse Universal Studios. Ze verschenen voor het eerst in de animatiefilm Despicable Me. Al snel bleek de populariteit van deze wezentjes ongekend te zijn en kregen ze een eigen spin-off reeks.

Universal Studios in Japan pakt uit met ‘s werelds grootste Minions-themazone. Naast attracties, zullen de bezoekers zich mogen verwachten aan een speciale Minions souvenierswinkel, een Minions snoepwinkeltje en een heus Minions Hotel. In deze nieuwe zone zullen heel wat zaken te herkennen zijn vanuit de bekende film zoals bijvoorbeeld het huis van Gru.

De grootste attractie in de Minions zone zal een simulator attractie worden. De grote dome waarin de attractie zal gebouwd worden komt op de plaats te staan van het oude Back to the Future gebouw.

Tijdens deze rit nemen de Minions de bezoekers mee op een doldwaze rit doorheen de fantasiewereld van deze guitige figuurtjes. Hier maken de bezoekers kennis met het nieuwe plan van Gru om de wereld te domineren.  Stap samen met Gru en de ontelbare Minions in een virtueel voertuigje en laat je verassen door deze wilde 3D-film, want als er Minions in de buurt zijn, verloopt niets zoals gepland.

 

Bron: Newsplusnotes