Skyline Park krijgt een log flume in 2017

Skyline Park opent de grootste Europese transporteerbare log flume. Deze attractie krijgt vanaf 2017 een vaste plaats in het Duitse park.

 

“Wildwasserbahn III”, de grootste en bekendste Europese transporteerbare log flume zal in 2017 te vinden zijn in het Duitste Skyline Park.

De 20-jarige wildwaterbaan zal vanaf 2017 een vast plekje krijgen in het Duitse pretpark.

Dit jaar maakt deze attractie zijn laatstje rondjes op allerhande kermissen en volksfeesten. De laatste stop wordt Berlijn. Van daaruit zal het transport richting Skyline Park in Bad Wörishofen gaan.

De log flume heeft een hoogte van 28 meter en de boomstammetjes halen een topsnelheid van 50 km/u. De baan is ook voorzien van enkele speciale elementen zoals een achterwaartse afdaling. Naar verluid zal Wildwasserbahn III hier een western Thema krijgen, maar dat is nog niet bevestigd.

Verder biedt het park de bezoeker heel wat leuke attracties, waaronder 7 achtbanen. Dit jaar was er ook een nieuwe achtbaan gepland, een aangepaste motorbike coaster van Maurer Söhne, maar deze zal naar alle waarschijnlijkheid maar pas openen bij het begin van volgend seizoen.
Wil je meer weten over Sky Dragster?

Ook heel leuk om te doen zijn de achtbanen Sky Wheel, een Sky Coaster, Sky Spin, een Spinning Coaster en Sky Rider, een Sky Glider.

Ook aan thrillrides geen gebrek. Een Booster, een vrijeval toren, een Condor of een Star Shape attractie, je vindt het er allemaal.

Hou je meer van waterattracties? Doe dan zeker eens een ritje op Sky Rafting, een grote wildwaterbaan waarbij je plaats neemt in een grote boot, zoals we die kennen van de rapid rivers. Vervolgens wordt de boot opgetild door een lift tot een hoogte van 34 meter. Van hier begint een heerlijke tocht naar beneden door scherpe bochten en natte watereffecten.

Voor de allerkleinsten zijn er uiteraard ook attracties voorzien, zij zullen zich zeker amuseren op attracties zoals de draaimolen, de theekopjes, de kindertrein of de butterfly.

 

 Bron: Parkerlebnis