Fotoalbum: Imperio Europa-Park 2016

Themeparkfreak Bert verbleef met zijn gezinnetje bij Europa-Park afgelopen zomer en woonde de zomershow Imperio bij in hotel Colosseo.

In de Italiaanse ambiance van de piazza van het viersterren superior hotel “Colosseo” neemt de nieuwe zomershow “Imperio” het publiek mee op reis naar de oude stad Pompeï. Het binnenplein van het hotel verandert iedere avond in een groot theater met dans en acrobatiek van wereldklasse. De adembenemende mix van zang en effecten zal de toeschouwers betoveren.

Met behulp van de modernste projectietechnieken en bijzondere acrobatiek vertelt “Imperio” het verhaal van de ondergang van Pompeï dat door een uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus verwoest werd. De kenmerkende colloseumboog van het Colosseo verandert daarbij in de antieke stad aan de golf van Napels. Internationale artiesten zorgen voor artistieke hoogtepunten. Opzwepende dansen en spectaculaire vuur- en lichteffecten maken de voorstelling compleet. “Imperio” zorgt gegarandeerd voor een avond vol vertier.