Dolfje Weerwolfje de Musical in de Julianatoren

Dolfje Weerwolfje, de spannende familiemusical van Rick Engelkes Producties, is weer te zien in de Julianatoren. De musical, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon, is van 15 t/m 30 oktober (m.u.v. 24 oktober) drie maal daags te zien in het Apeldoornse pretpark.
Het verhaal
De musical gaat over Dolfje: een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon…Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren en hij krijgt een witte staart…Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?


Halloween

De populaire musical Dolfje Weerwolfje is onderdeel van het complete Halloween programma in de Julianatoren. Bezoekers kunnen ook genieten van de Grote Spookshow met de karakters uit de TV-serie Jul & Julia, het strodoolhof en de griezelgrot. Al het entertainment is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Meer informatie over Dolfje Weerwolfje bij de Julianatoren is te vinden op www.julianatoren.nl