Angstaanjagende Halloween Nights in Attractiepark Toverland

Ook dit jaar zijn er weer 8 avonden van de populaire Halloween Nights in Attractiepark Toverland. Met meer scare zones, meer angstaanjagende karakters en een unieke zone waar bezoekers geblinddoekt worden, beloofd het een ervaring te worden die de gasten van het park niet snel zullen vergeten.

 

Meer karakters dan ooit

Op 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 oktober breekt er een duistere vloek uit over Attractiepark Toverland. Vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur wordt het park overgenomen door allerlei angstaanjagende wezens. Deze editie heeft bovendien meer karakters dan ooit. Maar liefst 70 angstaanjagende wezens die maar één taak hebben: alle gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen.

Sommige van deze karakters zijn losgebroken en zwerven door het park, ze kunnen overal plotseling opduiken.

 

Geblinddoekt

Tijdens de Halloween Nights wordt Toverland opgedeeld in acht scare zones, met elk een eigen thema, spannende verlichting en muziek. Dit jaar met vier volledig nieuwe zones, maar ook de al bekende zones zijn van een angstaanjagende upgrade voorzien.

Een unieke scare zone van een ander soort is de Whispering Woods. Gasten betreden deze zone geblinddoekt en met een koptelefoon met 3D-geluidseffecten op. De duisternis overvalt de bezoeker in dit donkere, onheilspellende woud. Je ziet niets en bent volledig aangewezen op je andere zintuigen. Voelde je nu iemand langs je rennen? Of was het slechts verbeelding? Een unieke scare zone die haar bezoekers gegarandeerd kippenvel bezorgt.

 

Bepaal je eigen angst

Speciaal voor alle angsthazen die twijfelen of ze de Halloween Nights aandurven is er een magische redding: de Halloween Toverstaf. Wordt het je even teveel, houd dan deze toverstaf recht voor je, ontsteek het licht en … alle monsters af.

 

Meer informatie over de Halloween Nights is te vinden op: www.toverland.nl/halloween