Six Flags Fiesta Texas opent Thunder Rapids Water Coaster in 2017

Om de 25ste verjaardag te vieren bouwt Six Flags Fiesta Texas een innovatieve, adrenalinevolle en unieke waterattractie. Het wordt een zogenaamde rocket blast watercoaster. Deze attractie zal de naam Thunder Rapids dragen en openen in 2017.

 

Thunder Rapids is een zogenaamde watercoaster attractie, deze unieke attractie maakt gebruik van waterstralen om razendsnel over de heuvels te razen vooraleer je in een adembenemende drop komt. Deze zal in het White Water Bay, Fiesta Texas waterpark gebouwd worden.

 

“Deze attractie is uniek ten opzichte van alle andere watercoasters in de Texas en Amerika,” vertelt park directeur Neal Thurman. “De afgelopen jaren openden we regelmatig unieke achtbanen in ons park, wat onze positie als leider in thrill attracties versterkte in Zuid-Texas. Thunder Rapids is de perfecte aanvulling op de andere attracties in ons waterpark. Het combineert een achtbaan en een waterattractie.”

 

Enkele feiten:

  • Vijf heuvels waarop je de zwaartekracht tart
  • Vier spiraal bochten, genaamd vliegende schotels
  • Een adembenemende gesloten drop
  • Een speciaal ontworpen station
  • Een enorme lift
  • Een structuur van 288 meter lang en 10 meter hoog

 

De attractie zal een modern laadsysteem krijgen, waardoor berijders zeer snel in hun bootje kunnen stappen in een bewegend station.