Fright Nights in Walibi Holland, where no one can hear you…

Een dagje Walibi Holland staat op de planning. Eenmaal in het park lijkt er niets aan de hand. Schijn bedriegt… ’s Avonds wordt je leven een hel door gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies, kinky meesteressen, hongerige freaks en Eddie de Clown. No one can hear you…

Van 8 t/m 30 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 23:00 uur, is ontsnappen onmogelijk tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Hongerige freaks, ronddwalende geesten en Eddie de Clown heersen over het park. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows.

 

 

 

Horror mazes:

 

 • Jefferson Manor: Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?
 • The Villa: Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?
 • Psychoshok: In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock binnengaat tijdens Halloween…
 • Haunted Holidays: De tijd dat je Sinterklaas en Kerst associeerde met fun en gezelligheid is na een bezoek aan deze Haunted House voorgoed voorbij. Jouw feestdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn na Halloween…
 • The Clinic: nieuw 2016: Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen, zoals bij een instelling hoort, is Dr Adams strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een ander mens! Als je de kliniek al verlaat…

 

 

Scare Zones:

 • Quarantine: When there’s no more room in hell, the dead will walk the earth… Wat doe jij als je oog in oog staat met een bloeddorstige zombie tijdens Halloween? Stopt je hart met kloppen, verstijf je of zet je het op het lopen?
 • Campsite Of Carnage: Rednecks hebben camping ‘Sunshine’ overgenomen. Waag het niet om op hun terrein te komen tijdens Halloween! Elke stap kan je laatste zijn…
 • Firepit: In dit gebied lopen de Rednecks los. Terwijl de DJ vanuit zijn caravan de dikste beats dropt, wordt het podium overgenomen door dansende Rednecks! Ook speel je hier angstaanjagende Halloween Fright Nights games. En dit is hét gebied om bij te komen van de ongekende horror. Plof neer op een oud bankstel en haal een gruwelijk drankje!
 • Twisted: Zweepslagen, lak, leer en bondage…het gaat er ruig aan toe. Het draait hier allemaal om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven. Laat jij je domineren?
 • Game Over:Wat gebeurt er eigenlijk met gamefiguren als ze game over zijn? In deze hallucinerende scarezone sta jij oog in oog met de meest bekende gamefiguren! Overleef jij deze ronde?
 • Hell Fire:Betreed de vurige diepte van de hel. De duivel en zijn handlangers heersen hier over hun slachtoffers met harde hand. Weersta jij de hypnotiserende beats en verleidelijke demon danseressen?
 • Things:Eddie werkt al jaren in het diepste geheim aan zijn eigen moordlustige handlangers. Mét succes. Ze zijn groter, bloeddorstiger en machtiger dan ooit. Kijk tijdens Halloween Fright Nights uit voor de ‘Things’.

 

Walibi Holland is op Halloween Fright Nights data geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Tickets zijn de gehele dag geldig. Let op: tickets zijn alleen online verkrijgbaar. De kassa’s zijn op Halloween Fright Nights data niet geopend. Er geldt een beperkte beschikbaarheid.