Fort Fear keert opnieuw terug naar Fort Fun

Fort Fun organiseert ook dit jaar het Halloween evenement Fort Fear. Een evenement dat al meermaals uitgeroepen werd tot beste Halloween evenement in Europa.

 

Jackie Moon zal ook dit jaar samen met haar Killing Demons Fort Fun in Fort Fear transformeren. Voor het eerst zullen er vijf nocturnes plaatsvinden, dit op 15, 22, 29, 30 en 31 oktober. Vanaf 16 uur zal het park haar bezoekers trakteren op een super eng evenement. Op het programma staan enge activiteiten voor de ganse familie, waaronder de nieuwe vuurshow ‘Inferno’  die vertoont wordt voor de Saloon. Men kan dit jaar genieten van nog meer attracties in het duister en Western City zal veranderen in een Halloween set vol enge personages en uiteraard zijn er de vier horror huizen: Apokryph, Der Wald, DämonXtrem en 13 Moonstreet.

 

 

De mazes:

Apokryph

Bij Apokryph hebben Jackie en haar demonen hun intrek genomen, deze is nieuw van vorig jaar en is terug te vinden in de wachtrij van de achtbaan Devil’s Mine. Tegelijk prachtig en eng, zo kan je deze het best omschrijven. De slachtoffers die deze maze betreden kunnen maar beter opgewassen zijn tegen het kwade, want Jackie en haar demonen liggen op de loer om hen mee naar de onderwereld te lokken. CEO Andreas Sievering vertelt: “Dor is de beste Horror attractie die Fort Fun ooit gebouwd heeft.”

 

Der Wald

Sinds 2010 kan je een donker bos ontdekken tijdens Fort Fear. Der Wald is zeker niet weggelegd voor angsthazen, vertelt Christine Schütte. “Een donker bos op zichzelf is al heel eng, maar wat als er achter elke boom of struik een demon van Jackie verborgen kan zitten?” Fort Fun was trouwens het eerste park dat een bos gebruikte tijdens haar Halloween evenement.

 

DämonXtrem

DämonXtrem is een zogenaamde Alone-in-the- dark attractie. Dit betekent dat de bezoekers aan deze maze helemaal alleen dit huis betreden. Deze verlaten boshut is de speeltuin van de engste demonen. Het concept is uniek in Europa en kan met niets vergeleken worden. De bezoeker speelt zelf een actieve rol in een gesofisticeerd verhaal.

 

13 Moon Street

Nieuw dit jaar is 13 Moon Street, voor de jongere horror liefhebbers. Deze is gelegen in de Western stad. De bezoekers zullen hier een wandeling maken doorheen Jackie Moons bizarre en duistere geboorteplaats. Ze ontmoeten er de gekke familieleden van Jackie die duidelijk maken hoe het komt dat Jackie werd wie ze is.

 

Inferno

Dit jaar zal voor het eerst een spectaculaire vuurshow te zien zijn met Inferno – Jackie’s Dämonenfeuer. Tijdens deze 25 minuten durende openlucht show zullen de gasten het demonische vuur van Jackie Moon voelen in de vorm van adembenemende vuurkunsten. De demonen van Jackie zullen het plein voor het Saloon tweemaal per dag omtoveren tot een ware hel. De krachtige show en bijhorende soundtrack zullen voor een enge sfeer zorgen.