De mooiste beelden van de eerste editie van het Disneyland Paris Halve Marathon Weekend

Afgelopen weekend werd de aftrap gegeven van de allereerste editie van de Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon. Op het programma: de familiale 5km, speciale parcours voor kinderen en de langverwachte Halve Marathon met een droomparcours die passie voor sport en de droomwereld van de Disney Parken verenigde. Bewijs hiervan zijn de foto’s van het meest magische sportevenement van dit najaar, die maar liefst 15.000 sportievelingen mocht verwelkomen.

 

 

Stel je een wedstrijd voor die recht uit een sprookje lijkt te komen, die dwars door de twee Disney Parken en de omgeving van Val d’europe loopt…. Dit is nog maar het begin. Parcours boordevol verbeelding, uitzonderlijke gebeurtenissen, races voor gezinnen en kinderen … Mickey en vele andere Disney figuren waren present om de deelnemers aan te moedigen tijdens hun inspanningen en zorgden het hele weekend lang voor onvergetelijke momenten.

Dit evenement was één en al magie tot aan de finish. Elke deelnemer, van de allerkleinste tot de grootste, won een unieke medaille en hield er de meest onvergetelijke herinneringen aan over.

Meer dan 50 nationaliteiten waren vertegenwoordigd tijdens dit unieke evenement in Disneyland Paris. De allerjongste atleet van het weekend was Brits en was slechts… 1 jaar en 1 dag oud toen ze deelnam aan de race voor kinderen, met Mickey aan de finish! De oudste sportieveling was maar liefst 83 jaar oud en had de Amerikaanse nationaliteit.

De allereerste beschikbare tickets voor het Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend werden verkocht in slechts 4uur en 30 minuten in de maand februari 2016.