Valleyfair neemt afscheid van Enterprise

Na 38 jaar zal Valleyfair afscheid nemen van één van haar eerste attracties. De Enterprise zal zijn laatste ritje maken op zondag 21 augustus 2016 voordat deze attractie met pensioen mag gaan. De attractie zal ruimte maken voor de toekomstige groei van het park.

Meer dan 15 en een half miljoen gasten zijn ingestapt in deze Enterprise sinds de opening ervan in 1979.” Hoewel het bitterzoet is om afscheid te nemen van een van de oudste attracties van ons park, zijn we enthousiast over  wat de toekomst brengt”, zegt Dave Frazier, Vice President en General Manager van Valleyfair.
“Het park heeft in zich in de afgelopen 40 jaar verder ontwikkeld en blijft groeien. We zijn vastbesloten om de algemene ervaring voor onze gasten te verbeteren. We zijn blij dat de Enterpise mee voor de talloze herinneringen heeft gezorgd.”

Gasten kunnen hun laatste rit op de Enterprise maken op zondag 21 augustus 2016. Er zal die dag zelf om 22u nog een speciale ceremonie plaatsvinden.

De nieuwe plannen voor 2017 zullen midden augustus officieel aangekondigd worden.

 

Bron en Foto: Valleyfair