Uitnodiging Attractiepark Toverland Fanday 2016

Beste attractieparkfans,

Graag brengen wij jullie op de hoogte van een exclusief evenement op zaterdag 3 september 2016 speciaal voor alle Toverland en attractieparkfans. De ToverlandFanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attractiepark Toverland.

Naast een presentatie en Q&A vanuit Toverland, genieten de Fanday VIP’s van Exclusive Ride Time (ERT) buiten de reguliere openingstijden voor de attracties Troy en Dwervelwind. Gedurende de dag zal er een spel plaatsvinden waarbij je kans maakt op unieke Toverlandprijzen. De dag is inclusief een volledig verzorgd arrangement met een uitgebreid friet- en snackbuffet.

 

Maar er is nog meer…

 De Fanday starten we met een backstage tour bij het lanceerstation van Booster Bike en we brengen een bezoekje aan het gebied waar de aankomende uitbreiding van Attractiepark Toverland gepland staat.

 

Gastspreker (IMAscore)

Naar aanleiding van het 15-jarig jubileumjaar van Attractiepark Toverland nodigt de Toverlandfansite een gastspreker uit. Net zoals Toverland zullen ook zij een presentatie en Q&A houden voor de fans.

Over IMAscore…

Met de komst van de Magische Vallei in 2013 heeft IMAscore een belangrijke rol gespeeld in de verdere beleving voor de gast in deze themazone. De muziek van de Magische Vallei is gecomponeerd door IMAscore en in 2015 werd ook de Maximus’ Blitz Bahn en Magic Forest voorzien van nieuwe muziek gecomponeerd door IMAscore.

Afgelopen maanden heeft IMAscore verder aan de weg getimmerd aan het succes van muziek in het pretparkwereldje. Zo hebben zij in 2016 o.a. de muziek van Pulsar (Walibi België), Klugheim (Phantasialand) en Karacho (Tripsdrill) voorzien.

 

Praktische informatie

9:00   – 9:20     Ontvangst

9:20   – 9:30     Groepsfoto

9:30   – 10:00   Backstage Tour

10:00 – 10:15 Welkomstwoord Caroline Kortooms (Algemeen Directeur)

10:15 –  11:00  Presentatie en Q&A Toverland door Tessa Maessen

11:00 – 12:00   Presentatie en Q&A IMAscore

12:00 – 13:00   Friet & Snackbuffet

13:00 – 13:45   Backstage bezoekje uitbreidingsgebied

13:45 – 18:00 Vrij park bezoek met mogelijkheid tot fotozoekwedstrijd 18:00   Start ERT op Troy en Dwervelwind

 

De presentaties en de backstage tour worden 2-talig gegeven. Zo kunnen ook de Duitse fans genieten van deze onvergetelijke dag.

 

Aanmelden

 Prijs Fanday                                    € 45

Gereduceerd tarief                           € 35*

 

*Geldig op vertoon van een Toverland jaarabonnement.

*Geldig op voortoon van een personeelspas van één van de volgende parken: Ouwehands Dierenpark, Gaia Zoo, Plopsa (alle parken), Beekse Bergen, Dierenrijk, Bobbejaanland, Kasteeltuinen Arcen, Movie Park, Phantasialand, Legoland Discovery Centre – Oberhausen, Sea Life – Oberhausen, Europa-Park

 

Inbegrepen in de prijs: Fanday programma, entree + parking, keycord, badge en Friet & snackbuffet.

Aanmelden kan t/m zondag 21 augustus 2016 via Toverlandfansite.nl Wees er snel bij, want vol=vol!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven Jans, Toverlandfansite, via e-mail: Sven@tvlfansite.nl of telefonisch 0032487117592